Newborn Charlie

CharlieWatermerk

Hier is dan de collage van Charlie, wat een mooi klein meisje!! Ze is geboren na een zwangerschap van ruim 39 weken. Op dag 11 kwam ik foto's maken. Natuurlijk nog weinig ritme, zoals bij veel meer baby's ook vooral s'nachts onrustig en overdag niet. Voor mama en papa (die alweer aan het werk moest) even een vermoeiende periode. Hopelijk komt er binnenkort wat meer ritme s'nachts. Ik zag ook dat Charlie inmiddels al erg veranderd is en al echt een grote, wakkere baby wordt. Daarom kan het zo bijzonder zijn om dit prille begin op foto vast te leggen. Deze periode duurt maar zo kort.

De ochtend dat ik foto's ging maken begon heel erg hectisch. De auto had ik s'avonds van tevoren al helemaal ingepakt, zodat ik s'ochtends mooi op tijd weg kon rijden. Nu kwam ik beneden en hoorde ik buiten gemiauw… Was niet onze grijze boerderijkater en ook niet de twee kittens die nog binnen zitten om bij ons te wennen. Nu bleek er een kleine zwart poesje onder mijn motorkap te zitten, geen idee waar die vandaan gekomen was. Maar we konden hem niet te pakken krijgen. Dus heel gehaast alle spullen uit mijn auto en in die van mijn man. Alles gelukkig gelukt. Uiteindelijk hebben we s'middags het kleine, zwarte kitten-katertje kunnen vangen. En het project om deze tam te maken zijn we tot nu nog druk mee.

Het foto's maken verliep verder aardig goed. Eerst wat foto's met papa & mama gemaakt met een roze broekpakje aan. Ook hiermee wat foto's op de grijze achtergrond en natuurlijk de detailfoto's van handjes, voetjes etc. Toen het pakje vervolgens uit ging werd Charlie wat onrustiger. De meeste baby's houden niet zo van aan- en uitkleden. Dus dat is vaak een wat lastig moment met foto's maken, omdat je uiteindelijk ook niet weet of de baby toch weer hongerig wordt of misschien een regeldag heeft als ze wat onrustig blijft. Dus toch eerst maar een voeding gehad en daarna nog wat foto's op het roze kleedje, ook samen met haar knuffelkonijn gemaakt.

Lieve Charlie, heel veel geluk en gezondheid toegewenst voor de toekomst, natuurlijk samen met jouw trotse papa & mama!! Liefs Geke
blog comments powered by Disqus
© 2018 Geke de Groot-Willems Contact