December 2019

Jaaroverzicht 2019

2019collagekopieSITE

Hoi allemaal,

bij deze dan mijn jaaroverzicht van afgelopen jaar. Ik heb prachtige foto's mogen maken van een paar pasgeboren baby's, verschillende cakesmash fotosessies en kinderen in tulpenvelden. Iets minder foto's dan vorig jaar zoals jullie wel zien, wat natuurlijk twee redenen heeft. Ten eerste geeft niet iedereen toestemming om foto's online te plaatsen. Ten tweede ben ik natuurlijk vanaf afgelopen zomer even helemaal gestopt met alles.

Gelukkig gaat alles heel langzamerhand een stukje beter gelukkig. Ik ben er nog niet, maar ik ga wel kijken of ik af en toe in de vorm van een korte minisessie weer wat foto's kan gaan maken voor jullie. Daarbij kan het natuurlijk best voorkomen dat ik helaas vaak nee moet zeggen of niet heel flexibel kan zijn in de planning, omdat ik hier voor mijzelf echt goed mijn grenzen moet bewaken en me niet in allerlei bochten kan werken om het iedereen naar zijn zin te maken ;)… Alvast sorry daarvoor… Als ik af en toe een minisessie inplan, dan zal dit vooral op de vrijdagmiddag zijn. Mocht je dit graag een keer willen, mag je me hierover altijd even een mailtje sturen.

Ik hoop dat 2020 een mooi jaar gaat worden, waarin alles geleidelijk verder vooruit gaat en ik weer mooie en bijzondere foto's mag gaan maken. Misschien zie ik jullie dan! Liefs Geke

December 2020
November 2020
September 2020
August 2020
May 2020
December 2019
June 2019
March 2019
January 2019
December 2018

Deze website gebruikt cookies
om er voor te zorgen dat hij voor de bezoeker beter werkt.

Blog