Cakesmash VeniceHier de collage van de Cakesmash fotosessie van Venice. Wat een geweldig, gezellig meisje! Ze ging eerst even om zich heen kijken, even aan de taart voelen, even proeven. De smaak moest een beetje wennen, de meeste kindjes van bijna 1 jaar kennen die smaak nog niet erg goed, met een beetje hulp van mama ging ze na een tijdje toch wat aan het smeren en wat hapjes eten. Na een beetje smeren, waren ineens de ballonnen nog een stukje interessanter dan de taart. Ook kon ze al alle kanten op kruipen, dus mama mocht haar regelmatig terugzetten op de achtergrond. Ook mama haar kleren waren niet helemaal schoon gebleven hierdoor… oeps! Kan gebeuren, misschien nog even bij mijn info zetten, want dat stond er nog niet in ;).

Toen ze na een tijdje was uitgekeken op de taart, even de rommel wat opgeruimd en het badje gevuld. In bad kon ze nog even heerlijk spelen en spetteren. Dit levert vaak ook hele leuke plaatjes op, dus ook altijd erg leuk om te doen na de taartfoto's. Vervolgens kon Venice weer heerlijk schoon mee naar huis. Heel veel plezier met de gezellige foto's!! Liefs Geke

Comments

Jaaroverzicht 2018Wauw!! Wat een fantastisch foto-jaar is het dit jaar weer geweest! Het eerste echte jaar in mijn studio :). Het is natuurlijk altijd afwachten hoe dat allemaal gaat en vooral ook of mensen voor newbornfoto's echt naar mijn studio komen. En tot mijn verbazing heb ik alle newbornfoto's dit jaar in mijn studio gemaakt, dat had ik begin dit jaar echt niet verwacht. Daarnaast natuurlijk verschillende zwangerschapsfotosessies, begin dit jaar veel buiten en nu aan het eind van het jaar best een aantal in de studio. Verschillende kindjes die de studio hebben veranderd in een grote chaos. De ene met de taart, de andere kreeg de hele inhoud van het badje eruit gespetterd na de cakesmash ;). Ook heb ik nog verschillende minisessies gedaan, in de tulpen, in het graan, in de herfst en natuurlijk bij het Luierfestival afgelopen zomer.

Al met al weer een mooie, kleurig overzicht. Op naar het volgende jaar met al weer wat newbornsessies in de planning, de laatste paar maanden van mijn daglichtfotografie opleiding bij Willie Kers en heel veel nieuwe ideeën. Soms is het lastig dat er niet meer dagen of uren in een week zitten. Tot volgend jaar allemaal! Liefs Geke
Comments

Cakesmash ManuerHet tweede feestje van die dag. Toen alles weer mooi schoon was van de Cakesmash daarvoor, kwam Manuer met zijn moeder naar mijn studio. Zijn vader kon er door werk niet bij zijn helaas, die had het ook graag in het echt willen zien. Gelukkig is alles goed in beeld vastgelegd. Zijn moeder had al voorspeld dat hij zou aanvallen op de taart en deze werkelijk overal zou zitten (gelukkig is de voorspelling van de gordijnen niet uitgekomen). En gelijk had ze Manuer liet echt niks heel van de taart, zelfs de bodem was gesloopt. Alles was lekker blauw, hij heeft heerlijk zitten smeren en eten. Ook de ballonnen vond hij erg interessant, dus deze kleefden ook overal aan.

Na het gezellige smeerfeest, even heerlijk schoon worden in badje. Daar kon hij even weer lekker tot rust komen. Heerlijk met zijn handjes bezig, nog even wat bellen geblazen waar hij vol verbazing naar zat te kijken. Dus ook dit was weer een gezellig feestje. Inmiddels is ook hij alweer 1 jaar! Van de foto's heeft als het goed is eentje in posterformaat op de muur gehangen tijdens zijn verjaardag. Het is vast een heel gezellig feest geweest!
Comments

Cakesmash RebeccaIn 1x ging het ineens heel hard met de Cakesmash-fotosessie aanvragen. Zo kon ik 5 november twee fotosessies inplannen. Voor Rebecca was dit zelfs op haar verjaardag! De visite was dat weekend al geweest en bij de taart voor haar verjaardag had ze ook al een eigen Giant Cupcake. Dus voor haar heb ik het taartje niet geregeld. Maar ik wist wel wat voor kleur deze ongeveer zou gaan worden. De vraag was lichtroze, wit, goud & zilver…. Eerst dacht ik, dat zijn eigenlijk best wat kleurtjes bij elkaar, maar het resultaat zag er super feestlijk uit!

Rebecca wist in het begin niet goed wat ze van de taart moest vinden. Die was een beetje vies aan haar vingers en ze wilde er eerst het liefst bij weg kruipen. Toen bedacht ik, dat ik vaker had gehoord dat anderen het ook wel eens proberen met een lepeltje of iets en dat was een groot succes. Een theelepeltje uit mijn keukentje gehaald en daarmee begon ze toch aan de taart. Ondertussen zat ze gezellig mee te wiebelen op het liedje "Nijntje is jarig" en heb ik hele leuke foto's kunnen maken. Nog een groter feest was daarna het badje, wat een pret was dat! Het witte badje past ook prachtig in zo'n meisjes setting :). Weer een beetje dweilen na afloop, maar dat is helemaal niet erg, het was een feestje om hier foto's van te mogen maken.
Comments

Cakesmash MexExcuses, de foto is op het moment niet goed zichtbaar, ik ben er mee bezig dit probleem op te lossen, ben helaas nog niet achter de oorzaak. Wordt aan gewerkt, tot die tijd kun je hem hier wel zien…

Na zijn zusje een paar jaar geleden, mocht Mex voor zijn eerste verjaardag ook op de foto met een mooie feesttaart. Ik vraag altijd van tevoren al naar de wensen voor de kleuren. Want er is van alles mogelijk. Ik heb heel veel vlaggetjes, die ik op allerlei manieren kan combineren. Ballonnen natuurlijk ook in allerlei kleuren. En taartjes zijn natuurlijk ook in allerlei combinaties te bestellen. De vraag van de ouders van Mex was of het in zwart-wit kon. Daar moest ik even goed over denken, want dat zijn alleen al voor een taart lastige kleuren. De creme kan al niet echt goed zwart, wat versiering natuurlijk wel. Dus na wat overleg met de bakster en ook met de ouders van Mex (die ook de blauwe achtergrond wel erg mooi vonden), is uiteindelijk dit de combinatie geworden. Een echte stoere jongens setting.

Mex begon al snel aan de taart en de witte crème smeerde behoorlijk. Hij heeft bijna de hele vloer van de blauwe achtergrond er mee ingesmeerd, inclusief een deel van de vloer van mijn studio. Want hij kroop met zijn witte broek ook nog eens alle kanten op ;). Inmiddels was Vitens bezig met een reparatie hier aan de weg, waardoor het water afgesloten was… Gelukkig net op tijd er weer op, om op een gewone manier het badje te vullen (ik had al een en ander geregeld en klaargezet voor als het nog niet gemaakt was). Maar natuurlijk ook op tijd, om de studio weer netjes te hebben voor de fotosessie die daarna nog gepland stond. Na het geklieder nog even lekker in badje en daarna weer schoon mee richting huis.

Inmiddels is Mex alweer 1 jaar, maar altijd een leuke herinnering, zo'n fotosessie voor een eerste verjaardag. Met of zonder taart het kan allemaal :).
Comments

Cakesmash Fiene

CakesmashFieneSITE

Blog
Comments

Verjaardag Nynke

Nynke5SITE

Voor elk jaar maak ik met de meiden een leuke foto voor een verjaardagskaart. Dan mogen ze zelf ook mee bedenken wat ze willen doen en wat voor kleuren. Vorig jaar had Nynke voor geel gekozen. Nu ging het met ideeën over kleuren alle kanten op. Dit achtergrondje had ik nog in mijn studio staan en de gouden slingers, die ik tijdens het Luier Festival ging gebruiken had ik er voor langs gehangen. Dat gaf wel een leuk effect. Nynke was ook wel blij met goud. En het idee om met confetti te gaan blazen leek haar ook wel erg leuk!

Eerst wat foto's gewoon met de ballonnen. Toen het kleedje aan de kant en blazen maar. Natuurlijk leek Renske dat ook erg leuk. Dus om de beurt blazen, bij elkaar vegen en nog een keer :). Was wel even een klusje om m'n studio weer wat confetti-vrij te maken, maar dat mocht de pret niet drukken. Superleuk om te doen!
Comments

Cakesmash Jindra

CakeJindraSITE

Alweer ruim een maand geleden was dit mooie meisje bij mij in de studio voor een Cakesmash fotosessie. Een jaar eerder heb ik haar als newborn op de foto gezet, zo leuk om te zien hoe snel ze groeien en hoe ze in dat jaar is veranderd! De kleuren die haar ouders voor de fotosessie hadden gekozen waren roze/wit/goud en grijze achtergrond. Ze hadden zelf al een mooi jurkje ergens gevonden voor de fotosessie. Daar heb ik de versiering passend bij gemaakt. Zelfs de taart paste er perfect bij. Deze was wit-roze met kleine gouden kroontjes erop.

We begonnen natuurlijk met de taart, eerst heel voorzichtig met 1 vingertje, maar uiteindelijk werd het een behoorlijk smeer-partijtje. Ze heeft de taart nog een paar keer van het plateau afgeduwd, dus van die prachtige taart was uiteindelijk niet veel over. Toen dat allemaal klaar was, even de achtergrond wat schoonpoetsen, badje vullen en natuurlijk even lekker schoon worden in het badje. Daar wist Jindra wel goed raad mee, haar ouders hadden al gewaarschuwd dat ze wel van spetteren hield. Dat hadden ze inderdaad niet overdreven ;). Uiteindelijk lag, denk ik, de halve inhoud van het badje op mijn studiovloer… Gelukkig kan deze er tegen, het dweilen was nog wel even een klusje, daar heeft haar moeder nog even mee geholpen. Het was een superleuke fotosessie, volgens mij was het voor Jindra een groot feest en voor mij en haar ouders was het ook genieten. De foto's en het boekje zijn inmiddels bezorgd, heel veel plezier ermee!! En misschien tot weer eens in de toekomst :). Groetjes Geke
Comments

Cakesmash Julia

CakesmashJuliaSite

Voor haar cakesmash-fotosessie kwam op vrijdag 2 februari Julia met haar moeder naar mijn fotostudio, ze was een paar weken hiervoor al 1 jaar geworden. Alles stond klaar, eerst maar even rustig bij mama op de arm wennen aan de studioruimte. En na een tijdje zittend naast de taart. Deze vond Julia toch wel een beetje spannend. Met hulp van haar moeder heeft ze wat hapjes geproefd. En zo hebben we toch wat foto's met de taart kunnen maken. Deze kon verder mooi mee naar huis voor bij de thee. Het is nooit helemaal te voorspellen bij kindjes van deze leeftijd hoe ze reageren, wat ze leuk vinden en ook wat ze spannend vinden. Achteraf was Julia ook niet helemaal fit en wilde ze het liefst veel bij mama op schoot.

Na de taart nog even in badje vond ze wel heel erg leuk. Heerlijk nog even spetteren en wat bellen blazen. Toen heeft ze nog erg genoten en veel gelachen. Ze was de eerste die het mooie witte badje mocht uittesten. Het badje stond ook super leuk op de foto en is een aanwinst voor in de studio om na de cakesmash ook nog wat foto's in te maken. Lieve Julia, ik hoop dat je weer helemaal fit bent en de virusjes nu verder even aan je voorbij gaan. Het boekje verwacht ik binnenkort, dan komt alles jullie kant op. Misschien tot ziens in de toekomst! Liefs Geke
Comments

Cakesmash Duuk

CakesmashDuukSite

Alweer een tijdje terug was deze stoere jongen in mijn studio voor zijn Cakesmash fotoshoot. Ik zou alles een beetje klaarzetten in de kleuren mint met lichtblauw. Dus weer een leuke combi met de vlaggetjes gemaakt en daarbij ballonnen gezocht. Ook een passend taartje geregeld via Nova & Theresa van Brussel uit Creil. Deze was ook prachtig geworden en paste super in de hele setting.

Duuk was eerst aardig onder de indruk van alles en zat mooi stil vanachter de taart om zich heen te kijken. Het heeft denk ik zeker wel 5-10 minuten geduurd voordat hij iets ging doen en met hulp wat hapjes van de taart ging proeven. Toen was het feest, de taart zat op een gegeven moment overal ongeveer. Het is eigenlijk altijd heel wisselend hoe kindjes van deze leeftijd reageren, weinig kinderen vallen meteen aan op de taart. Het is een andere omgeving, taart en ballonnen (wat ze nog niet goed kennen). De een heeft vooral aandacht voor de ballonnen, de ander vindt ze weer eng. Duuk vond op een gegeven moment alles wel leuk.

Toen hij uitgespeeld en gesnoept was, heb ik het badje klaargemaakt. Nog even heerlijk spetteren in het badje, en hij kon weer heerlijk schoon mee naar huis.
Comments

Jaaroverzicht 2017

2017Jaaroverzicht

Wat een geweldig jaar was 2017!! Na een kleine time-out ben ik begin dit jaar weer begonnen met het inplannen van fotosessies en meteen in februari stonden de eerste newbornsessies alweer gepland. Terwijl de jaren hiervoor dit een rustigere periode was, liep het dit jaar over het hele jaar goed door. Steeds meer mensen weten mij hiervoor te vinden. De meeste mensen komen via via bij mij, door goede ervaring van anderen. Door mijn planning heb ik per maand beperkt plaats om newborns te plannen, helaas heb ik hierdoor ook mensen moeten teleurstellen. Ik plan op uitgerekende datum en wil natuurlijk wel kunnen beloven dat ik ook echt langs kan komen. Dus lijkt het je wat om newbornfoto's te laten maken, reserveer dan op tijd een plekje op basis van uitgerekende datum. Op het moment maak ik deze foto's nog bij de mensen aan huis, maar in de loop van 2018 heb ik ook mogelijkheden om deze foto's in mijn studio te maken. Deze is hier speciaal op ingericht, de lichtomstandigheden zijn hier ideaal en de voorzieningen voor moeder & kind zijn hier ook goed voor elkaar.

Dus 2018 gaat een jaar van veranderingen worden en het inrichten en klaarmaken van mijn studioruimte. Hier kan ik ook beter mooie wandproducten en fotoalbums aan jullie laten zien. En mogelijk komen er in de toekomst ook wat minisessies in de studio, omdat deze ruimte zich hiervoor ook meer leent… Dus houdt mijn pagina in de gaten voor updates! Een hele fijne jaarwisseling iedereen en hoop jullie in 2018 te ontmoeten :). Liefs Geke
Comments

Verjaardag Viènn

ViennSite

Hier dan het blogje van Viènn. Al 2x eerder zou ze langskomen voor foto's, maar helaas zat het wat tegen, want met oorontsteking is het toch niet zo fijn om dan foto's te gaan maken. En 12 december wordt ze 1 jaar, dus het was heel erg leuk dat het voor die tijd nog lukte, zodat de foto's er voor haar verjaardag zijn. Voor haar verjaardag hebben we eerste wat foto's met ballonnen gemaakt, die vond ze erg interessant en gingen alle kanten op :). Ook in een mandje met de ballonnen erboven, maar die bleven natuurlijk niet heel netjes hangen, haha, dat maakt ook niet uit.

Daarna hebben we op verzoek van de ouders ook wat neutralere foto's gemaakt zonder ballonnen, dat is natuurlijk heel makkelijk zo te combineren en een mooie herinnering van deze periode. En eventueel aan de muur hang je wat minder snel een ballonnen foto op, die daarentegen vaak wel weer leuk zijn voor een verjaardagskaart. Binnenkort in mijn nieuwe studioruimte is het ook makkelijker om twee verschillende settings/achtergronden klaar te zetten. Zodat er nog iets meer variatie kan zitten in een fotosessie. Aan het eind heeft Viènn nog wel even een oud-roze feestjurkje aan gehad, die ik hier in mijn collectie heb voor babyfoto's. Deze past ongeveer tussen de 6 en 12 maanden en heb ik ook in off-white en zeeblauw. Nu kreeg Viènn kort na de fotosessie weer last van haar oortjes en gaat het na buisjes plaatsen gelukkig beter. Alvast een hele fijne verjaardag Viènn en nu even geen gedoe meer met je oortjes hoop ik, want dat is niet fijn! Liefs Geke
Comments

Birthday Anna

AnnaWebsite

Ook het blogje van Anna. Een tijdje geleden was zij bij mij voor een verjaardags-fotoshoot. Zij was die week ervoor 1 jaar geworden en ter gelegenheid daarvan zou ik nog wat feestelijke foto's maken. Dit keer zonder taart, dat kan natuurlijk ook!! Het is bij kindjes van deze leeftijd nooit te voorspellen hoe een fotosessie verloopt, de een is rustig, de ander druk en beweeglijker. Sommige kindjes vinden de ballonnen interessant, een ander weer eng en weer een ander heeft alleen aandacht voor vlaggetjes of andere dingen ;).

Anna is een erg vrolijk en beweeglijk meisje. Haar moeder en oma waren mee tijdens het maken van de foto's. Deze maak ik op het moment nog tijdelijk in ons kantoor aan huis, die kan ik iets ombouwen en een achtergrondje neerzetten. Tot de daglichtstudio klaar is (waarschijnlijk december!!) is dit nog even een beetje behelpen. Maar het licht is hier wel mooi vanuit de goede richting, dus ik ben blij dat het zo kan. Het achtergrondje voor de foto's is ongeveer 1.50m breed, dus dat is met een 1-jarige nog best een uitdaging om foto's te maken binnen deze achtergrond. Anna vond alles interessant en kroop alle kanten op, daardoor was het een beetje een drukke en chaotische fotosessie. Volgens mij hadden we het er allemaal warm van (haar moeder, oma en ik). En ik vond het ook nog beste spannend wat er uiteindelijk op mijn camera zou staan. Gelukkig zaten daar nog best veel leuke en goed gelukte foto's bij :). Het mini-album is inmiddels besteld en komt binnenkort samen met de foto's jullie kant op!

Liefs Geke
Comments

Cake Smash Linn & Lieva

LinnLievaWatermerk

Al weer 2 weekjes geleden had ik deze twee vrolijke dames voor mijn camera. Een heel mooi stel samen :). En voor mij de eerste duo-cakesmash. De moeders van de meiden zijn beste vriendinnen en zijn op dezelfde dag bevallen, dus Linn en Lieva vieren hun verjaardag dus ook op dezelfde dag. Een hele leuk en goede reden om dit met z'n tweetjes te gaan doen. Ook afzonderlijk nog wat foto's kunnen maken van deze gezellige kliederpartij. Vooral de hartjes op de taartjes vielen erg in de smaak, maar ook de taartjes zagen er aan het eind niet meer zo netjes uit. Toen ze klaar waren met kliederen en snoepen nog even samen schoon worden in het badje. Water en schuim is ook altijd feest. Hoewel, als eentje heel hard begint te spetteren en de ander dat niet helemaal top vindt, dan is het badje toch nog wat te klein voor twee ;).

Nog eventjes en jullie kunnen de verjaardagen gaan vieren, alvast een heel leuk eerste verjaardags-feestje toegewenst natuurlijk, wordt vast een vrolijke boel! Liefs Geke
Comments

Cake Smash Loïs

LoisCollageLogo

De eerste fotosessie van 2017 was vlak na de jaarwisseling op 5 januari. Die dag heb ik de bijna-jarige Loïs op de foto gezet in een feestsetting met een taart, dit keer in de kleur paars-turquoise. Een beetje spannend was het ook wel. De moeder van Loïs is ook fotograaf, dus aan de ene kant een eer dat ze mij kiest om deze foto's te maken, aan de andere kant toch ook wel wat extra spannend, omdat zij misschien bij het resultaat weer op andere details let :). Loïs deed het echt super goed! Ze vond de ballonnen nog wel een beetje spannend zo dichtbij, die had ze nog niet zo vaak gezien. De taart daarentegen vond ze heel interessant en lekker. De sterren werden er vakkundig vanaf gehaald en geproefd. Na een tijdje heerlijk knoeien en snoepen van de taart, nog even schoon worden in de grote teil. Dat is op die leeftijd altijd feest en zo kon ze ook weer mooi schoon mee naar huis.

Voor de verjaardags-sessies maak ik trouwens zelf allerlei vlaggetjes, die ik ook weer in andere combinaties kan gebruiken. Dus ik kan veel verschillende kleurencombinaties maken met deze vlaggetjes en de ballonen die ik heb. Ook van de tulerokjes heb ik wat kleurtjes op voorraad om hiervoor te gebruiken. Wil je ook leuke verjaardagsfoto's, dit kan zowel met als zonder taart natuurlijk, dan kun je altijd contact opnemen en je wensen aangeven.
Comments

Jaaroverzicht 2016

2016-2Jaartal

We zijn alweer bij het eind van 2016 aangekomen. Een jaar met vooral diepte en hoogtepunten privé, waarin in uiteindelijk wat minder fotosessies heb kunnen doen dan ik me bij de start van dit jaar had voorgenomen. De foto's en herinneringen die het uiteindelijk heeft opgeleverd zijn er gelukkig niet minder om ;). De eerste helft van het jaar heb ik door mijn eigen zwangerschap even geen newborns meer gefotografeerd, omdat dit lichamelijk wat zwaarder is dan andere fotosessies. Hierbij zit ik veel op mijn hurken en dicht op de grond, bij redelijk hoge temperaturen. Begin februari werd onze dochter van toen 2,5 jaar oud ernstig ziek en heeft 4 weken in Groningen gelegen, gelukkig is ze wonder boven wonder heel goed hersteld hiervan. Eind mei is onze derde dochter Fardau geboren.

Vanaf eind juli ben ik af en toe weer wat fotosessies gaan doen en in september ook weer wat newbornsessies ingepland. Voor mijn fotografie gaat 2017 een heel bijzonder jaar worden, waarin ik hopelijk weer veel zwangeren en baby'tjes mag fotograferen. Ook zijn we bezig met plannen voor een nieuwe fotostudio-ruimte, waar ik ook met daglicht foto's kan maken. Over een tijdje hoop ik jullie hier meer over te kunnen vertellen… Mocht je volgend jaar uitgerekend zijn, en zou je graag een mooie herinnering hebben van die eerste periode van je baby, dan kun je contact met mij opnemen en probeer ik rond de uitgerekende datum wat tijd voor jullie vrij te houden in mijn agenda. Iedereen alvast een hele goede jaarwisseling en een fantastisch 2017 toegewenst!! Hopelijk zie ik jullie dan :). Liefs Geke
Comments

Cake Smash James

CakesmashJamesWatermerk

Hier is dan ook het blogje van James zijn Cake Smash fotoshoot. De aanvraag kreeg ik al kort na de geboorte van onze dochter Fardau. En omdat ik ook foto's had gemaakt, toen James nog in de buik zat en later als Newborn, leek het me natuurlijk heel erg leuk om de serie compleet te maken. Er was nog wat tijd en het is dan ook gelukt om nog ruim voor zijn 1e verjaardag de fotoshoot te plannen. James is inmiddels verandert in een gezellige vrolijke dreumes en vond de taart en ballonnen erg interessant. Ook kruipen kon hij al erg goed, waardoor hij af en toe even terug gezet moest worden op de achtergrond. Na de foto's met de taart nog even schoon worden in bad, de nichtjes van James waren ook mee en hebben tijdens deze laatste foto's met de bellenblaas gezorgd voor de bellen. Geeft toch een leuk effect bij het badje ;). Al met al weer een geslaagde Cake Smash fotoshoot!

Voor een selectie van verjaardags- en feestfoto's kun je hier kijken. Deze foto's maak ik het liefst met daglicht, om de bijzondere momenten niet net te missen (mijn flitsers hebben tussen elke foto iets tijd nodig om op te laden). Op het moment bouw ik hiervoor het kantoor bij ons thuis om, omdat hier het licht net mooi binnen komt. Maar ik ben op het moment bezig met iets anders, dus het is mogelijk dat dit volgend jaar gaat veranderen. Mocht dat zo zijn, dan laat ik dat natuurlijk tegen die tijd aan jullie zien!

Groetjes Geke
Comments

Cake Smash Maud

CakesmashMaudMetWatermerk-2

Hier is dan de collage van Maud. Op het laatste moment had haar moeder nog het idee om een Cake Smash fotoshoot te doen. Wat extra leuk was, is dat ik destijds al zwangerschapsfoto's gemaakt had, toen Maud nog in de buik zat. En ook de newbornfoto's had ik al van haar gemaakt. Dus dan kan ik natuurlijk moeilijk 'nee' zeggen. Was wel even een beetje zoeken in mijn agenda en even met Eva van Hetismooizo een afspraak maken, zodat er natuurlijk ook een taart is. Maud vond het heel erg leuk en interessant, de buitenkant van de taart vond ze wat gek smaken, maar de slagroom binnen in de taart vond ze toch wel lekker. Toen ze uitgekeken was op te taart, nog even heerlijk spetteren in de teil met water. En daarna weer heerlijk schoon naar huis. Misschien tot een volgende keer weer!
Comments

Cake Smash Esmee

EsmeeMetWatermerk

Om een leuke vervolg-fotoshoot aan te kunnen bieden voor de pasgeboren baby’s die ik gefotografeerd heb, heb ik verschillende leuke settings om foto’s te maken voor het eerste verjaardagskaartje. Een van de mogelijkheden is een Cake Smash. De taart is voor deze portfolio fotoshoot beschikbaar gesteld door Hetismooizo in Lemmer. Ondanks dat het wat viezigheid geeft, is het geweldig leuk om zo’n fotoshoot te doen. Het was ook meteen de ultieme test voor de zinken teil die ik hier had staan, behalve wat gespetter rondom, was deze prima waterdicht. Binnenkort volgen er meer foto’s, gemaakt voor de eerste verjaardagskaart. Dan een jongetje met ballonnen in een blauwe setting. Er zijn van allerlei kleurencombinaties mogelijk. Ook heb ik verschillende kleuren tule rokjes voor meisjes en korte spijkerbroekjes met bretels voor de jongens hier liggen. Wil je ook een afspraak maken voor een verjaardags-fotoshoot of Cake Smash, stuur mij dan een berichtje. Voor info over prijzen, zie het tabblad ‘tarieven’. En Esmée, alvast een superleuke eerste verjaardag toegewenst!!
Comments

Birthday Kayden

KaydenMetWatermerk

Alweer ruim een maandje geleden kreeg ik redelijk last-minute een mailtje van Kayden zijn moeder. Of het nog mogelijk was voor zijn verjaardagskaart foto’s te maken. Voor verjaardags- en cake smash-fotoshoots heb ik ook wat verschillende gekleurde achtergrondjes sinds kort. Dus dit was de eerste keer dat ik deze turquoise achtergrond kon gebruiken. Heel leuk in combinatie met een houten vloertje en blauw-bruine ballonnen :).

Kayden deed het super goed, zoals veel bijna twee-jarige jongetjes stormde hij van de ene naar de andere kant en was het nog best lastig om hem voor de achtergrond op de foto te krijgen. Ook vond hij de ballonnen geweldig, die vlogen ook in het rond. Het voordeel was wel, dat ik deze foto’s thuis in het kantoor met daglicht heb gemaakt. Daardoor kun je veel makkelijker meer foto’s knippen en mis je ook minder snel leuke situaties, doordat de flitsers eerst een paar tellen moeten opladen. Kayden’s moeder was ook best verbaasd dat er nog redelijk wat goede foto’s bij zaten. Ook de Cake Smash foto’s van Esmée heb ik laatst op deze manier gemaakt. Wel erg handig dat dat zo kan en het is juist leuk als kinderen wat spontaan op de foto staan. Vorige week heeft Kayden zijn tweede verjaardag gevierd. Dat was vast net zo’n feest als het maken van de foto’s :)..
Comments

Birthday Julia

JuliaMetWatermerk

Alweer een paar weekjes geleden kwam Julia met haar moeder bij mij in de studio, om wat foto’s te maken voor de uitnodiging van haar eerste verjaardag. Haar moeder had voor de foto’s allerlei kleertjes en accessoires meegenomen, wat altijd super leuk en handig is. Het is natuurlijk belangrijk om gezamenlijk een keuze te maken voor iets wat bij haar en haar ouders past. Uiteindelijk toch gekozen voor mooi neutraal met een gehaakt taartje en een glaasje om omhoog te houden :). Later twee ballonnen neergezet om het wat extra feestelijk te maken, dat maakte het helemaal af.

Julia was net een paar dagen niet helemaal fit geweest, maar desondanks heeft ze het super gedaan! De uitnodigingen zijn inmiddels verzonden. Alvast een heel leuk feestje toegewenst natuurlijk :).
Comments

Cake Smash Thijs

ThijsCakesmash copy

Nog een klein last-minute spoedklusje... Want Thijs werd al bijna 1 jaar, de taart stond nog in de vriezer en de uitnodiging voor zijn feestje moest nog gemaakt worden. De afspraak voor de Cakesmash was eerst elders gemaakt, maar omdat Thijs toen ziek was, is deze afspraak niet door gegaan... Gelukkig lukte het nog om iets in te plannen en de uitnodiging op tijd klaar te krijgen.

Na een paar foto’s met een grote opblaas 1 gemaakt te hebben, was het tijd voor de taart. Een mooie chemisch groene taart met bloemetjes. Thijs vond vooral de kaarsjes die er op stonden erg mooi. Met hulp van zijn moeder een paar stukjes geproeft... Thijs vond de taart niet echt lekker, dat is aan de foto’s niet af te zien. Zo’n mooi, blij en stralend gezichtje!
Comments
© 2018 Geke de Groot-Willems Contact