Cake Smash

Cakesmash Duuk

CakesmashDuukSite

Alweer een tijdje terug was deze stoere jongen in mijn studio voor zijn Cakesmash fotoshoot. Ik zou alles een beetje klaarzetten in de kleuren mint met lichtblauw. Dus weer een leuke combi met de vlaggetjes gemaakt en daarbij ballonnen gezocht. Ook een passend taartje geregeld via Nova & Theresa van Brussel uit Creil. Deze was ook prachtig geworden en paste super in de hele setting.

Duuk was eerst aardig onder de indruk van alles en zat mooi stil vanachter de taart om zich heen te kijken. Het heeft denk ik zeker wel 5-10 minuten geduurd voordat hij iets ging doen en met hulp wat hapjes van de taart ging proeven. Toen was het feest, de taart zat op een gegeven moment overal ongeveer. Het is eigenlijk altijd heel wisselend hoe kindjes van deze leeftijd reageren, weinig kinderen vallen meteen aan op de taart. Het is een andere omgeving, taart en ballonnen (wat ze nog niet goed kennen). De een heeft vooral aandacht voor de ballonnen, de ander vindt ze weer eng. Duuk vond op een gegeven moment alles wel leuk.

Toen hij uitgespeeld en gesnoept was, heb ik het badje klaargemaakt. Nog even heerlijk spetteren in het badje, en hij kon weer heerlijk schoon mee naar huis.
Comments

Cake Smash Linn & Lieva

LinnLievaWatermerk

Al weer 2 weekjes geleden had ik deze twee vrolijke dames voor mijn camera. Een heel mooi stel samen :). En voor mij de eerste duo-cakesmash. De moeders van de meiden zijn beste vriendinnen en zijn op dezelfde dag bevallen, dus Linn en Lieva vieren hun verjaardag dus ook op dezelfde dag. Een hele leuk en goede reden om dit met z'n tweetjes te gaan doen. Ook afzonderlijk nog wat foto's kunnen maken van deze gezellige kliederpartij. Vooral de hartjes op de taartjes vielen erg in de smaak, maar ook de taartjes zagen er aan het eind niet meer zo netjes uit. Toen ze klaar waren met kliederen en snoepen nog even samen schoon worden in het badje. Water en schuim is ook altijd feest. Hoewel, als eentje heel hard begint te spetteren en de ander dat niet helemaal top vindt, dan is het badje toch nog wat te klein voor twee ;).

Nog eventjes en jullie kunnen de verjaardagen gaan vieren, alvast een heel leuk eerste verjaardags-feestje toegewenst natuurlijk, wordt vast een vrolijke boel! Liefs Geke
Comments

Cake Smash Loïs

LoisCollageLogo

De eerste fotosessie van 2017 was vlak na de jaarwisseling op 5 januari. Die dag heb ik de bijna-jarige Loïs op de foto gezet in een feestsetting met een taart, dit keer in de kleur paars-turquoise. Een beetje spannend was het ook wel. De moeder van Loïs is ook fotograaf, dus aan de ene kant een eer dat ze mij kiest om deze foto's te maken, aan de andere kant toch ook wel wat extra spannend, omdat zij misschien bij het resultaat weer op andere details let :). Loïs deed het echt super goed! Ze vond de ballonnen nog wel een beetje spannend zo dichtbij, die had ze nog niet zo vaak gezien. De taart daarentegen vond ze heel interessant en lekker. De sterren werden er vakkundig vanaf gehaald en geproefd. Na een tijdje heerlijk knoeien en snoepen van de taart, nog even schoon worden in de grote teil. Dat is op die leeftijd altijd feest en zo kon ze ook weer mooi schoon mee naar huis.

Voor de verjaardags-sessies maak ik trouwens zelf allerlei vlaggetjes, die ik ook weer in andere combinaties kan gebruiken. Dus ik kan veel verschillende kleurencombinaties maken met deze vlaggetjes en de ballonen die ik heb. Ook van de tulerokjes heb ik wat kleurtjes op voorraad om hiervoor te gebruiken. Wil je ook leuke verjaardagsfoto's, dit kan zowel met als zonder taart natuurlijk, dan kun je altijd contact opnemen en je wensen aangeven.
Comments

Cake Smash James

CakesmashJamesWatermerk

Hier is dan ook het blogje van James zijn Cake Smash fotoshoot. De aanvraag kreeg ik al kort na de geboorte van onze dochter Fardau. En omdat ik ook foto's had gemaakt, toen James nog in de buik zat en later als Newborn, leek het me natuurlijk heel erg leuk om de serie compleet te maken. Er was nog wat tijd en het is dan ook gelukt om nog ruim voor zijn 1e verjaardag de fotoshoot te plannen. James is inmiddels verandert in een gezellige vrolijke dreumes en vond de taart en ballonnen erg interessant. Ook kruipen kon hij al erg goed, waardoor hij af en toe even terug gezet moest worden op de achtergrond. Na de foto's met de taart nog even schoon worden in bad, de nichtjes van James waren ook mee en hebben tijdens deze laatste foto's met de bellenblaas gezorgd voor de bellen. Geeft toch een leuk effect bij het badje ;). Al met al weer een geslaagde Cake Smash fotoshoot!

Voor een selectie van verjaardags- en feestfoto's kun je hier kijken. Deze foto's maak ik het liefst met daglicht, om de bijzondere momenten niet net te missen (mijn flitsers hebben tussen elke foto iets tijd nodig om op te laden). Op het moment bouw ik hiervoor het kantoor bij ons thuis om, omdat hier het licht net mooi binnen komt. Maar ik ben op het moment bezig met iets anders, dus het is mogelijk dat dit volgend jaar gaat veranderen. Mocht dat zo zijn, dan laat ik dat natuurlijk tegen die tijd aan jullie zien!

Groetjes Geke
Comments

Cake Smash Maud

CakesmashMaudMetWatermerk-2

Hier is dan de collage van Maud. Op het laatste moment had haar moeder nog het idee om een Cake Smash fotoshoot te doen. Wat extra leuk was, is dat ik destijds al zwangerschapsfoto's gemaakt had, toen Maud nog in de buik zat. En ook de newbornfoto's had ik al van haar gemaakt. Dus dan kan ik natuurlijk moeilijk 'nee' zeggen. Was wel even een beetje zoeken in mijn agenda en even met Eva van Hetismooizo een afspraak maken, zodat er natuurlijk ook een taart is. Maud vond het heel erg leuk en interessant, de buitenkant van de taart vond ze wat gek smaken, maar de slagroom binnen in de taart vond ze toch wel lekker. Toen ze uitgekeken was op te taart, nog even heerlijk spetteren in de teil met water. En daarna weer heerlijk schoon naar huis. Misschien tot een volgende keer weer!
Comments

Cake Smash Esmee

EsmeeMetWatermerk

Om een leuke vervolg-fotoshoot aan te kunnen bieden voor de pasgeboren baby’s die ik gefotografeerd heb, heb ik verschillende leuke settings om foto’s te maken voor het eerste verjaardagskaartje. Een van de mogelijkheden is een Cake Smash. De taart is voor deze portfolio fotoshoot beschikbaar gesteld door Hetismooizo in Lemmer. Ondanks dat het wat viezigheid geeft, is het geweldig leuk om zo’n fotoshoot te doen. Het was ook meteen de ultieme test voor de zinken teil die ik hier had staan, behalve wat gespetter rondom, was deze prima waterdicht. Binnenkort volgen er meer foto’s, gemaakt voor de eerste verjaardagskaart. Dan een jongetje met ballonnen in een blauwe setting. Er zijn van allerlei kleurencombinaties mogelijk. Ook heb ik verschillende kleuren tule rokjes voor meisjes en korte spijkerbroekjes met bretels voor de jongens hier liggen. Wil je ook een afspraak maken voor een verjaardags-fotoshoot of Cake Smash, stuur mij dan een berichtje. Voor info over prijzen, zie het tabblad ‘tarieven’. En Esmée, alvast een superleuke eerste verjaardag toegewenst!!
Comments

Cake Smash Thijs

ThijsCakesmash copy

Nog een klein last-minute spoedklusje... Want Thijs werd al bijna 1 jaar, de taart stond nog in de vriezer en de uitnodiging voor zijn feestje moest nog gemaakt worden. De afspraak voor de Cakesmash was eerst elders gemaakt, maar omdat Thijs toen ziek was, is deze afspraak niet door gegaan... Gelukkig lukte het nog om iets in te plannen en de uitnodiging op tijd klaar te krijgen.

Na een paar foto’s met een grote opblaas 1 gemaakt te hebben, was het tijd voor de taart. Een mooie chemisch groene taart met bloemetjes. Thijs vond vooral de kaarsjes die er op stonden erg mooi. Met hulp van zijn moeder een paar stukjes geproeft... Thijs vond de taart niet echt lekker, dat is aan de foto’s niet af te zien. Zo’n mooi, blij en stralend gezichtje!
Comments