Kortingskaarten

naamloos-20180827-16

Sinds begin dit jaar ontvang je deze nieuwe kortingskaartjes bij mijn afgeleverde producten en in het koffertje bij de Verloskundigen- en Echopraktijk NOP. Nu zijn er afgelopen jaren natuurlijk best veel (inmiddels) oudere kortingskaarten uitgedeeld. Natuurlijk worden deze ook nog regelmatig ingeleverd. Deze zijn te herkennen aan mijn oude logo en geven een korting van 10% op newborn- & zwangerschapsfotosessies. Dit hele jaar kun je deze oude kortingskaarten nog inleveren. Ook als je dit jaar nog een plekje reserveert, mag je deze nog inleveren.

Mocht je hem niet kunnen gebruiken, kun je er natuurlijk ook iemand anders blij mee maken die een kindje verwacht. Of inruilen voor het nieuwe kortingskaartje.

Voor newbornfotosessies is het belangrijk op tijd een plekje te reserveren op basis van de uitgerekende datum. September heb ik inmiddels geen plek meer. Last-minute lukt soms, maar moet ik helaas soms ook mensen teleurstellen… Misschien tot ziens!

Groetjes Geke

Comments

Photoblocks

PhotoBlocksMetWatermerk

De mooiste foto van je fotoshoot kun je ook op een Photoblock laten afdrukken. Leuk om zo neer te zetten, of eventueel op te hangen aan de muur. Ze zijn handgemaakt en hebben een mooie natuurlijke uitstraling. Vooral foto’s in het bos en waar veel bruintinten in staan, komen er erg mooi in uit. Maar ook met een witte achtergrond kan het een leuk effect geven. Is toch net iets anders dan een foto in een fotolijstje. Ik ben bezig met prijslijsten voor fotoafdrukken op hout, op Photoblocks en op gewoon fotopapier.
Comments

Fotoalbum

AlbumsMetWatermerk

Ook is het mogelijk bij de uitgebreide fotoshoots een professioneel fotoalbum te bestellen, met daarin de foto’s. Laatst heb ik al 3 mooie mini-albums van 15x15 cm mogen afleveren. De afdrukkwaliteit is erg mooi en de boeken zijn met de hand gemaakt. De omslag is in allerlei kleuren linnen of kunstleer te krijgen. Deze kleinere albums zijn op het moment ongeveer 40 euro per stuk. Ook grotere albums zijn natuurlijk mogelijk. Mocht je een album van je fotoshoot willen bestellen, dan kun je altijd contact met mij opnemen voor verdere informatie, prijzen en mogelijkheden.
Comments

Foto op Hout

FotoOpHoutMetWatermerk

Het is nu ook mogelijk om een foto van je fotoshoot af te laten drukken op hout. Door een whitewash laag onder de foto komen de kleuren mooi uit en de structuur van het hout blijft zichtbaar, dus het heeft een mooie stoere uitstraling. Een afdruk van 40x60 cm is ongeveer 80 euro. Voor meer info mag je me natuurlijk altijd een berichtje sturen.
Comments
© 2018 Geke de Groot-Willems Contact