Newborn Mieke & Hanne

MiekeHanneSite

Dondagdagochtend 29 maart kreeg ik een mailtje van de moeder van Mieke & Hanne. Of ik nog tijd had voor en newbornsessie van deze tweeling, inmiddels waren ze ongeveer een weekje voorbij de uitgerekende datum. Mijn agenda zat in april al aardig vol, alleen meteen de dag erop had ik nog plek. Gelukkig paste dat, hebben ze nog snel even het formuliertje met wensen ingevuld en wilden ze de dat daarop naar mijn studio komen.

Omdat het hiervoor nog niet helemaal klaar was, had ik nog geen newbornsessies in mijn studio gedaan, eigenlijk stond de week daarop de eerst gepland. Maar zo kan dat soms toch last-minute veranderen :). En zo was de eerste newbornsessie in mijn studio nog wel eentje van een tweeling. Was wel even pittig en natuurlijk nooit te voorspellen hoe het verloopt. Dat bepalen de kleintjes. Ook de twee grote zussen van 4 en 6 jaar kwamen mee op de foto. Ik ben begonnen met deze foto, daarna werd Hanne wat onrustig, dus zij kreeg eerst een voeding en kon ik wat foto's van Mieke alleen maken. Vervolgens de meiden samen in een houten schaal en daarna Hanne nog apart. Hanne was die dag wat onrustig en dat was ook terug te zien op de foto van haar. Omdat deze naast de newbornfoto's van Mieke en de andere zussen op de muur zou komen te hangen, heb ik die week daarop van alleen Hanne nog een paar fotootjes gemaakt. Hierop keek ze prachtig wakker in de camera. Het hielp hierbij wel heel goed om haar even in te wikkelen in een doek, daar werd ze wel iets rustiger van. Inmiddels zijn alle foto's en harmonicaboekjes afgeleverd. Heel erg veel plezier ermee. En natuurlijk heel veel geluk met jullie prachtige gezin, 4 van die mooie meiden! Liefs Geke
blog comments powered by Disqus
© 2018 Geke de Groot-Willems Contact