Even voorstellen...

Mijn naam is Geke de Groot-Willems, opgegroeid in Lemmer en nu woonachtig in Creil (Noordoostpolder). Trotse moeder van drie dochters van inmiddels 2, 5 en 7 jaar oud.

Naast mijn parttime baan, is mijn passie voor fotografie een steeds grotere plek in mijn leven gaan innemen. Vanaf januari 2014 ben ik officieel gestart met mijn bedrijfje als fotograaf. In het bijzonder richt ik mij op newbornfotografie. Omdat dit is waar mijn hart ligt. Ik vind het zo bijzonder om in die eerste weken het mooie, nieuwe leven vast te mogen leggen. Dit is zo’n bijzondere periode, die ook heel erg snel weer voorbij gaat. Graag leg ik dit voor jullie vast, om hiermee een blijvende herinnering te maken voor later. Mede door mijn medische achtergrond, cursussen en workshops die ik gevolgd heb, gericht op Newbornfotografie, is mijn kennis hierover helemaal up-to-date. Veiligheid en het welzijn van de kleine pasgeboren baby’s is het allerbelangrijkste wat er is. Ik maak in mijn foto’s gebruik van natuurlijke tinten, vaak in combinatie met kleur. Vanaf 2018 heb ik ook een studioruimte die perfect geschikt is voor het maken van newborn- en babyfoto's, hier is een filmpje van mijn studio te zien.

Recent heb ik workshops gevolgd bij
Willie Kers en speciaal gericht op newbornfotografie bij Patricia van den Bogaart & Brenda Olie

Sinds zomer 2014 mag ik ook als fotograaf namens de stichting Earlybirds op pad. Namens deze stichting probeer ik ouders een mooie herinnering te geven, van de moeilijke periode die ze met hun te vroeg geboren kindje hebben doorgemaakt. Hier is de link naar de website van Earlybirds:


© 2018 Geke de Groot-Willems Contact