edge

Voor kerst heb ik alvast 2 settings klaarstaan in mijn studio :) (zie hieronder voor voorbeelden). Op vrijdag 23 november en 7 december is het mogelijk om op afspraak een minisessie in te plannen in deze settings. Beide dagen ben ik tot 14.30 uur beschikbaar. Wil je een afspraak maken, stuur mij dan even een mailtje of pb via mijn Facebook-pagina.

Info over de minisessies:
- kosten bedragen 50 euro.
- de sessies zijn bedoeld voor kinderen.
- de sessie duurt ongeveer 20 minuten (10 minuten tijd voor wisseling).
- je krijgt 3 digitale foto's bewerkt in hoge resolutie, verstuurd via WeTransfer (te kiezen uit een selectie van 10-15 foto's die je kunt kiezen in een online beveiligde galerij)
- extra foto's zijn bij te bestellen voor 10 euro p.st. (normaal 15 euro)
- de foto's worden gemaakt in mijn studio in Creil
- betaling gepast tijdens de fotosessie of via overboeking na ontvangst van de factuur. De factuur verstuur ik na de definitieve keuze. De grote bestanden ontvang je, zodra de betaling ontvangen is.

Reserveringen gaan op volgorde van reactie. Je hoort zo spoedig mogelijk van mij of je een plekje hebt en of de gewenste tijd lukt. VOL=VOL! Misschien tot vrijdag!


Deze settings staan klaar in mijn studio, een neutrale setting (inmiddels met een mooi gehaakt kleedje). Kledingadvies voor deze setting: Ecru, off-white, goud… eventueel donkerrood. Ik heb eventueel wat jurkjes voor de meiden en overhemden met vlinderstrikjes voor de jongens in mijn studio liggen. Deze kunnen natuurlijk ook gebruikt worden.


In de andere setting kun je als een ware Kerstprinses op de foto :) —> dit kan vanaf ongeveer 2,5 jaar tot kinderkleding maat 140:


ACTIE LUIERFESTIVAL, 14 juli 2018

edge

Zaterdag 14 juli 2018 ben ik aanwezig op het Luier Festival op vakantiepark "Eigen Wijze".

Hier kunnen de kinderen op de foto in mooie jurkjes met het thema: "Trouwen bij Eigen Wijze", je ontvangt een gratis afdruk van 13x19 die vanaf 27 juli af te halen is bij de receptie van het vakantiepark. Overige foto's ontvang je met watermerk via een beveiligde internetgallerij. Mocht je van deze foto's nog nabestellingen willen doen, dan zijn de grote, digitale bestanden zonder watermerk €10 euro per fotobestand.


Ook heb ik daar de volgende actie:


Win een gezins- of generatiefoto (twv €100)

Spelregels:
- Schrijf je naam op een papiertje en doe deze in de vaas
- Iedereen mag 1x meedoen
- Uitslag wordt zondag 15 juli bekend gemaakt op mijn Facebook-pagina Geke Willems Fotografie —> dus even volgen ;)
- Foto wordt op een vrijdagmiddag gemaakt in mijn studio in Creil
- Je ontvangt 1 digitaal fotobestand
- Gemaakte foto mag gebruikt worden voor promotiedoeleinden (bijvoorbeeld Social Media, Website & Expositie)

SUCCES!! en hoop jullie 14 juli te zien bij het Luier Festival!
© 2018 Geke de Groot-Willems Contact