Hoi allemaal!

Ik ben Geke, 41 jaar, getrouwd en moeder van 3 dochters in de basisschool leeftijd. Naast mijn werk als tandarts is in 2009 mijn passie voor fotografie begonnen. Na verschillende cursussen heb ik me toen vooral gericht op zwangerschaps- en newbornfotografie. Op de vrijdagen plande ik regelmatig een fotosessie in.

Helaas ben ik in mei 2019 in een burn-out geraakt, met mentale en fysieke overbelastingsklachten. Afgelopen tijd heb ik vooral gericht op herstel, revalidatie en het onderzoeken van de haalbaarheid van mijn tandarts-werk. Dat laatste blijkt helaas op het moment te belastend in de hoeveelheid die nodig is voor behoud van een big-registratie.

Omdat ik altijd energie kreeg van fotograferen, ga ik dit op een heel laag pitje weer oppakken. Fysiek is er een bindweefselafwijking bij mij geconstateerd (hypermobiele Ehler Danlos), de meeste klachten hiervan heb ik op het moment in mijn vinger- en polsgewrichten. Voor de stabiliteit van mijn vingergewrichtjes draag ik speciale ringetjes en bij het fotograferen heb ik een brace om mijn pols. In de studio zal ik meer gebruik maken van een statief voor mijn camera waar mogelijk.

De komende tijd wil ik af en toe minisessies in gaan plannen, zoals laatst met Kerst. Misschien deze winter een keer in de sneeuw of straks in de tulpenvelden. Ook wil ik af en toe wat creatieve ideeën uitwerken, dan kan het zijn dat ik eens een modeloproep plaats op mijn social media (mocht dit dan erg leuk zijn en er meer animo voor zijn, is dit natuurlijk te boeken als minisessie). Voor een losse minisessie in de studio of hier vlakbij in het natuurgebied bij de Rotterdamse Hoek mag je mij altijd een berichtje sturen, dan kijk ik wat mogelijk is.

Hopelijk tot ziens!!

Liefs, Geke

Deze website gebruikt cookies
om er voor te zorgen dat hij voor de bezoeker beter werkt.