Fotosessie (45-60 minuten)

LET OP: ivm het herstel van mijn burn-out, neem ik op het moment geen nieuwe opdrachten aan. Voor vragen, neem contact op via mijn contactformulier.

Pakket Basis € 125
* 4 digitale fotobestanden (op USB)
* harmonica-album (met deze 4 foto's er in)

Pakket Uitgebreid € 195
* 12 digitale fotobestanden (op USB)
* harmonica-album (met de 4 mooiste foto's)

Pakket Alles € 295
* hele gallerij digitale fotobestanden (op USB)
* harmonica-album (met de 4 mooiste foto's)

De foto's zijn te kiezen uit een online gallerij van ongeveer 30 foto's, deze zijn voorzien van watermerk. Extra digitale fotobestanden zijn € 10 per stuk. De fotosessies vinden plaats bij mij in de studio of op een locatie in de Noordoostpolder. Buiten de Noordoostpolder alleen mogelijk in overleg en in combinatie met reiskostenvergoeding.
Stacks Image 13
Cakesmash
Toeslag € 35 (incl taart, versiering, badje en evt kleding)

Newborn Studio
Toeslag € 50 (ivm extra tijd —> vaak ongeveer 2 uur, maar ik houd 4 uur vrij in mijn agenda)

Newborn Thuis
Toeslag € 90 (ivm extra tijd sessie, reistijd en voorbereidings-/in & uitpak tijd)
Stacks Image 10
Mini Fotosessie (20-30 minuten) € 99
* 4 digitale fotobestanden (op USB)
* harmonica-album (met deze 4 foto's er in)

De foto's zijn te kiezen uit een online gallerij van ongeveer 15 foto's. Extra digitale fotobestanden zijn € 10 per stuk. Fotosessies vinden plaats in mijn fotostudio of vlakbij op de buitenlocatie natuurgebied Rotterdamse Hoek.
Let op: Ivm Corona zijn afspraken wat doorgeschoven naar de komende maanden en is daardoor weinig ruimte voor nieuwe afspraken. Ook zal door alle maatregelen alles nog een beetje anders zijn, wat betreft afstand houden, handen-was-protocollen en mondkapjes. Mocht je vragen hebben of meer willen weten over de mogelijkheid van een fotosessie, neem dan contact met mij op via mijn contacformulier.
Producten bestellen
Door de steeds veranderende markt wat betreft producten en prijzen, heb ik deze op het moment niet online staan. Zou je een mooie afdruk op de wand willen van je mooiste foto of een uitgebreider album van de sessie. Ik heb contacten met vakfotolabs die prachtige kwaliteit foto's op canvas, dibond, houten fotoblokken of professionele gebonden fotoalbums leveren. Vraag mij dan naar de mogelijkheden. Hier een kleine impressie van mogelijkheden:
Stacks Image 106
Stacks Image 114
Stacks Image 108
Stacks Image 116
Stacks Image 110

Deze website gebruikt cookies
om er voor te zorgen dat hij voor de bezoeker beter werkt.