Cakesmash Fiene

CakesmashFieneSITE

Blog
Comments

Kortingskaarten

naamloos-20180827-16

Sinds begin dit jaar ontvang je deze nieuwe kortingskaartjes bij mijn afgeleverde producten en in het koffertje bij de Verloskundigen- en Echopraktijk NOP. Nu zijn er afgelopen jaren natuurlijk best veel (inmiddels) oudere kortingskaarten uitgedeeld. Natuurlijk worden deze ook nog regelmatig ingeleverd. Deze zijn te herkennen aan mijn oude logo en geven een korting van 10% op newborn- & zwangerschapsfotosessies. Dit hele jaar kun je deze oude kortingskaarten nog inleveren. Ook als je dit jaar nog een plekje reserveert, mag je deze nog inleveren.

Mocht je hem niet kunnen gebruiken, kun je er natuurlijk ook iemand anders blij mee maken die een kindje verwacht. Of inruilen voor het nieuwe kortingskaartje.

Voor newbornfotosessies is het belangrijk op tijd een plekje te reserveren op basis van de uitgerekende datum. September heb ik inmiddels geen plek meer. Last-minute lukt soms, maar moet ik helaas soms ook mensen teleurstellen… Misschien tot ziens!

Groetjes Geke

Comments

Newborn Jitze

JitzeSITE

En dan hier nog zo'n prachtige newborn na mijn vakantie. Dit is Jitze, hier 11 dagen oud. Het was een gezellige drukte in mijn studio, want natuurlijk waren ook zijn ouders, grote broer en 2 grote zussen mee. Eerst de foto's met alle kinderen samen. Jitze was hier nog wakker. Ook natuurlijk met het hele gezin. Daarna was Jitze snel vertrokken en heb ik nog wat foto's van hem op de groenige achtergrond en in een houten schaal gemaakt. Zijn vader en broer & zussen gingen even uit de warmte, buiten bij de boerderij kijken. En wat heel toevallig was, hij kende onze bedrijfsleider via het werk :). Dus in tijd dat ik foto's van Jitze heb gemaakt, hebben zij nog een hele rondleiding door de nieuwe schuur gehad.

Jitze heeft toen eigenlijk de hele tijd geslapen, dat maak ik niet vaak mee en natuurlijk ook niet te voorspellen. Het ene baby'tje heeft net ervoor veel geslapen, de ander heeft wat meer last van krampjes of tijdens het foto's maken wat sneller honger. De foto's op USB heb ik inmiddels langs gebracht. Het album komt binnenkort natuurlijk ook jullie kant op. Heel veel plezier met de foto's en natuurlijk ook voor jullie heel veel geluk & gezondheid toegewenst met jullie mooie gezin! Liefs Geke
Comments

Newborn Pippa

PippaSITE

Dit prachtige meisje was half augustus samen met haar ouders en grote broer van bijna 3 jaar bij mij in de studio. Inmiddels was ze ruim 2 weekjes oud. Voor de foto's had ik wat verschillende settings klaargezet, voornamelijk wat ecru-tinten, maar ook wat met roze. Vaak begin ik met foto's samen met de grote broer en met de ouders, want als dat klaar is, dan kan hij weer spelen en is dat klaar. James zag het in het begin nog niet zo zitten om samen met Pippa op de foto te gaan, dus toch eerst een paar gemaakt van Pippa alleen en daarna samen met het hele gezin.

Ook nog even wat foto's van Pippa met de roze achtergrond, deze kleurde ook erg mooi bij haar knuffel :). Daarna is het gelukkig toch nog gelukt om wat foto's van haar met haar broer samen te maken. Op die leeftijd is het nooit helemaal te voorspellen hoe een fotosessie loopt. Maar ik doe natuurlijk mijn uiterste best om deze foto te maken, ook omdat dit vaak een hele belangrijke foto is voor de ouders. Inmiddels zijn de foto's op USB afgeleverd en hoop ik ook binnenkort het minialbum langs te brengen. Heel veel plezier met de foto's en natuurlijk veel geluk & gezondheid toegewenst voor jullie prachtige gezin. Liefs Geke
Comments

Minisessies Graan

GraanSITE

Net als de tulpen, was dit jaar ook het graan vroeg. Vorig jaar was het niet gelukt minisessies te plannen, omdat het toen precies in mijn vakantie uitkwam. Nu viel de vakantie hetzelfde, maar was het graan gelukkig wat eerder, waardoor het toch gelukt is om een middag te plannen :). Het was prachtig weer, af en toe wat zon, en af toe een wolkje ervoor. In het graan maak ik eigenlijk altijd foto's met tegenlicht, waardoor het bijna een magisch effect heeft en goud oplicht.

Alle kinderen deden het ook super (ouders natuurlijk ook ;)). De een moest nog wat ontdooien en wennen, de anderen waren meteen fotomodellen in de dop. Het was weer superleuk! Als het volgend jaar lukt, staat dit zeker weer op de planning. Misschien tot volgend jaar!!

Groetjes Geke
Comments
© 2018 Geke de Groot-Willems Contact